Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Liikkeen esittelyParturi-kampaamo Eila on perustettu 1. marraskuuta vuonna 1973, jota ennen liike tunnettiin Vainokarin parturiliikkeenä. Asiakkaita on siis palveltu yhteensä jo yli 60 vuotta hyvään henkeen ja laatuun panostaen. Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan ydinkeskustassa. Meille on mahdollisuus päästä myös suoraan ovelta ilman ajanvarausta.

1.2.2016 tapahtui sukupolvenvaihdos. Eila Havo myi liiketoimintansa Milla Rantalaiselle ja liike jatkaa toimintaa jo kolmanessa polvessa. Milla on toiminut alalla kymmenen vuotta ja työn lisäksi arki kuluu lasten, koirien ja miehen paimentamisessa :) Milla toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi.

Pidämme taitojamme yllä kouluttautumalla keväisin ja syksyisin alan kursseilla. Niiden avulla myös päivitämme tietomme juuri sen hetken trendeistä hiusmuodissa. Näin pystymme siis tarjoamaan asiakkaillemme uusia ideoita –kuitenkin asiakkaan omaa, yksilöllistä tyyliä kunnioittaen.

Oma parturi-kampaaja on turvallinen valinta. Liikkeessämme työskentelee yhteensä kuusi alan ammattilaista, joiden tuoliin voit istua rentoutumaan luottavaisin mielin. Pidämme huolen siitä, että myös omat toiveesi otetaan huomioon ja lopputulos on aina paras mahdollinen. Tätä edesauttaa ammattitaidon lisäksi myös alan laadukkaimmat tuotteet aina väreistä kotihoitotuotteisiin.

Vuosien varrella asiakaskuntamme on jatkanut tasaisesti kasvuaan ja voikin sanoa, että vakiokävijöitä riittää ”vauvasta vaariin”. Toivotamme uudet sekä vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi, sillä tunnetusti meillä leikkaa hyvin!

Parturi Eila Ky, Kauppakatu 53 , 53100 Lappeenranta, Puh. 05-411 7690

  näytä normaaliversio » Ylös